Det ordner seg når man ber om hjelp

Jeg ringte studieveileder og forklarte situasjonen min, sannsynligvis vil jeg få utsatt innleveringsfristen for fordypningsprosjektet på én måned. Alt jeg trenger å gjøre er å levere inn legeerklæring for kirurgien, samt avtale med veilederne for prosjektet.

Jeg ønsker så sterkt å kunne fullføre mastergraden på lik linje med alle andre. Jeg vet at dersom jeg venter et semester eller år ekstra på grunn av helsa, så kommer jeg til å føle et nederlag når alle vennene mine fullfører, og jeg fremdeles står igjen.

Men hvis jeg derimot fullfører i år, til tross for alle hindringer, så kommer jeg til å føle en utrolig mestring. Derfor skal jeg gi alt jeg har, fordi jeg tror det er verdt det.

Det er en uke etter operasjonen, og jeg er i utrolig god form i forhold til andre som har tatt samme operasjon. Sårene leger fint, og jeg går ikke en gang på smertestillende lengre. Etter hvert som brystet mitt begynner å se mindre grotesk ut vil jeg legge ut bilder av resultatet. Men foreløpig må dere klare dere med et hvor jeg har på kompresjonsbandasje.




Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Hormonbehandling i Norge (Del 1)

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Det ingen fortalte meg om hysterektomi (Hysterektomi - del 2)

Testosteron: Dette skjer med kroppen