Noen dager er verre enn andre

Dette er en av de dagene. Etter et helt liv er jeg lei av å late som at alt er greit, så de som ikke vil lese om mine negative feels kan surfe seg til et annet nettsted, for nå sier jeg det slik det er.
Det gjør vondt å eksistere. Det er en brennende smerte som kveler meg, og jeg ville gjort hva som helst dersom jeg kunne få det til å stoppe.
Jeg driter i om mennesker rundt meg har fordommer. Det er ikke mer enn et lite myggstikk på en kropp hvor alle bein allerede er knust. Dette handler ikke om alle menneskene på utsiden. Det handler om meg; jeg som er på innsiden av dette helvette.
Jeg driter i om jeg består skolen eller ikke. Det er sekundært. Å jobbe meg mot en rikere fremtid er som å henge opp gardiner i et hus som likevel er i ferd med å brenne ned. Hensiktsløst.
Jeg gir også en god faen i om jeg har en bra økonomi. Dersom jeg kunne gitt bort alle pengene mine for alltid for å øyeblikkelig få det bra, så hadde jeg ikke nølt.
Søvn kan jeg bare glemme, det er ikke for sånne som meg.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi: Del 5 - De tyske klinikkene

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Testosteron: Dette skjer med kroppen

Hormonbehandling i Norge (Del 1)