Spørrerunde

Hei alle sammen.
I den anledning at jeg nylig har kommet ut offentlig, så slo det meg at noen av dere kanskje kan ha spørsmål. Derfor vil jeg åpne for at dere kan spørre meg om hva som helst, anonymt eller ikke, i dette blogginlegget. Senere vil jeg lage en video hvor jeg svarer på spørsmålene.
Ingen spørsmål er dumme, og jeg kommer heller ikke til å bli fornærmet. Dette er en anledning hvor du spørre meg om noe du lurer på, men kanskje ikke har lyst til å spørre meg om personlig. Så bare fyr løs!
Ellers ønsker jeg dere alle en god helg : )

Kommentarer

 1. Hej!
  Jag hoppas att det går bra med två frågor i samma kommentar. ��
  1. Jag tvivlar hela tiden på om jag är trans och tänker att det kanske är lättare att fortsätta leva som kvinna och lära mig att acceptera min kropp. Jag läste att du haft liknande tankar tidigare. Vad fick dig att acceptera att du är trans? Tror du att du skulle ha kunnat göra något annorlunda för att acceptera det tidigare?
  2. Man hör ofta om allt negativt med att vara trans; vad är det BÄSTA med att vara trans enligt dig?
  Tack för en bra och intressant blogg! Jag gillar särskilt när du skriver förklarande inlägg, som varför cispersoner är priviligerade och när du förklarade om PCOS. Jag bokmärker inläggen och tänker att de kan vara bra att skicka till oförstående cis-personer när/om jag kommer ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Thomas! Det er veldig gøy å høre at du liker bloggen min. Og takk for gode spørsmål!

   Det første er et vanskelig tema som jeg skulle ønske noen hadde snakket med meg om tidligere. Det andre er også viktig å få frem 🙂 Jeg kommer til å snakke litt om det i min neste video, så håper jeg at jeg kan hjelpe deg med å finne svar.

   Slett
 2. Heia! Æ har egentlig ikke nokka spørsmål, de spørsmålan æ hadde har æ fått svar på fra innleggan dine. Æ syns du skriver veldig bra og utfyllanes på bloggen din, både det vitenskapelige aspektet og det personlige, og æ har lært kjempemasse av å lese her, så keep up the good work. Glede mæ til å følge med videre på bloggen ��
  Men æ kan prøve å bidra med et spørsmål til spørrerunden: Kan du fortelle litt om overgangen fra kvinne til mann når det kommer til klær og mote? Tenke i forhold til å ordne håret, klær, tilbehør. Har du funnet en spesiell klesstil du liker, for eksempel? ��

  SvarSlett
  Svar
  1. Anja: Takk Anja, det e gøy å høre at du leser bloggen 🙂 Og takk for bra spørsmål! Det e faktisk en del aspekter som e annerledes enn hvis man e cis. Skal snakke litt om det i videon

   Slett
 3. Vet ikke om det e forseint å stille spørsmål, men her kommer et. Har dine tanker rundt giftemål og barn endret seg etter at du har funnet mer ut av kæm du e og kommet ut av skapet?

  SvarSlett
  Svar
  1. Katja: Det e ikke for seint, skal ta med det også : )

   Slett
 4. Har du noen betraktninger rundt det å være trans-fluid? Jeg føler meg veldig som en kvinne når jeg er kvinne og er heterofil, men ca 25 % av tiden føler jeg meg veldig som en mann og har behov for at omgivelsene ser meg som en mann. Trenger råd om hvordan kle seg og fremstå som mann uten å se ut som man skal på karneval. Har hatt store problemer i forhold til min identitet i løpet av livet, medisinert for bipolaritet, selvskading osv. Erkjennelsen har kommet gradvis gjennom de siste 10 årene, men er ikke i tvil lenger om min skiftende kjønnsidentitet

  SvarSlett
  Svar
  1. Erik Iris:

   Hei Erik Iris.

   Jeg tror absolutt at det er mulig å ha en flytende kjønnsidentitet, og forstår godt at det kan være vanskelig å passere som mann dersom du ikke lever som en på fulltid.

   Jeg har noen råd angående dette, og lager gjerne en video da jeg synes det er lettere å snakke om det enn å skrive.

   I mellomtiden håper jeg du har det bra.

   Mvh Levi

   Slett
  2. Takk for svar. Ser fram til eventuell video. Ser at jeg muligens brukte feil betegnelse. Det heter vel gender fluid og ikke trans fluid. For meg handler det om identitet. Seksualiteten min som heterofil kvinne er avklart. Erik er foreløpig en aseksuell mann, har ingen orientering. Komplisert å forklare. Men tusen takk for foreløpig svar ��

   Slett
  3. Iris Erik: Genderfluid er riktig betegnelse på engelsk, og på norsk mener jeg det heter kjønnsflytende. Jeg har lagt ut en video hvor jeg snakker litt om hvordan å passere som mann, håper det gir svar på det du lurte på!

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi: Del 5 - De tyske klinikkene

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Hormonbehandling i Norge (Del 1)

Hvorfor "transe" er et skjellsord