Skjeggvekst med minoxidil - del 3

 Nå har jeg brukt Minoxidil mer eller mindre fast i et helt år, og jeg har fått betydelig skjeggvekst. Det er vanskelig å si om det skyldes Minoxidil, eller om jeg ville klart å gro det av meg selv. Uansett har det ikke gjort noen skade, og jeg er svært fornøyd med skjegget mitt. 


Levis ansikt fra sidenLevis ansikt fra siden etter 5 måneder med minoxidil sammenlignet med 1 år


Levis hake etter 5 måneder med minoxidil sammenlignet med 1 år

< Skjeggvekst med minoxidil - del 2Kommentarer

 1. Jeg har lest hele bloggen din i ett jafs og er utrolig takknemlig for at du har delt så mye av dine opplevelser, spesielt i møte med det norske systemet. Jeg har akkurat kommet ut som FtM til meg selv og det har vært utrolig overveldende, ikke minst når jeg begynte å innse at det norske systemet som liksom skal hjelpe trans personer er så %@&!!! skakkjørt. Jeg er FF 30 år i neste uke og vet selv hva som er best for meg og min kropp og tanken på at en konservativ knøl skal vurdere om jeg har rett til å leve livet i den kroppen jeg trenger å leve livet mitt i er hårreisende!

  Du ser utrolig bra ut forresten, jeg håper jeg kommer dit en dag jeg også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, takk for kommentaren! Utrolig hyggelig å høre at bloggen min har vært nyttig. Gratulerer med å ha kommet ut av skapet, det er et stort steg å ta og det hadde hvert fall store ringvirkninger på livet mitt da jeg kom ut. Det er leit å høre at du har hatt dårlige møter med det norske helsevesenet, men det er dessverre det som er status quo i Norge i dag. Vi må bare krysse fingrene for at det skjer endringer snart, og i mellomtiden gjøre det vi må for å komme oss gjennom hverdagen. Lykke til med veien videre, jeg håper det ordner seg for deg!

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi i utlandet (EU/EØS) - Hvordan få støtte fra HELFO

Det ingen fortalte meg om hysterektomi (Hysterektomi - del 2)

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Testosteron: Dette skjer med kroppen