Muskler!

Jeg tar jevnlig bilder for å loggføre fremgangen min. Etter 8 måneder på testosteron og et år med styrketrening kan jeg endelig si at jeg begynner å se resultater. Jeg har lagt på meg omtrent 10 kg, hvorav noe er fett men mesteparten er muskler. Kroppsfasongen min er maskulin nok til at jeg passerer fullstendig.

Målet har vært å trene 5 ganger i uka, hvor 3 av dagene består av tung styrke og lett kardio, og 2 av dagene består av mye kardio og lett styrke. Jeg sier mål fordi jeg de fleste ukene ikke har nådd 5 dager med trening, men kanskje 3 eller 4. Likevel er det viktig å ikke gi seg, og heller tenke at det tar tid å etablere en rutine.Kommentarer

 1. Hei! Lurte egentlig på om du trener hjemme eller på et treningssenter. Dersom det er et senter. Hvilket trener du på?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Christer André. Jeg trener på treningssenter siden de har alt av vekter og maskiner. Det gjør det mye enklere å prøve nye ting og finne ut av hva jeg liker.

   Foreløpig trener jeg på Evo fordi de var nærmest der jeg bodde i sommer. Nå flytter jeg til Trondheim og kommer til å trene på nærmeste senter til hvor jeg bor der.

   Grunnen til dette er at jeg prøver å unngå å måtte bruke garderoben der. Jeg skifter til treningstøy hjemme før jeg drar og dusjer hjemme når jeg er ferdig.

   Dersom du er interessert i trening ved transisjon kan jeg anbefale reddit.com/r/ftmfitness. Der er det mange som diskuterer øvelser, rutiner og fremgang.

   Slett
  2. Forståelig! Trives selv best på treningssenter. Føler du ikke at det er dyrt i lengden å betale for det?

   Slett
  3. Jeg tror det handler om hva en prioriterer og er villig til å investere i kroppen sin. For meg er det ikke dyrt med 350kr i måneden med tanke på hva jeg får ut av det. Trener mye bedre og får bedre resultater ved å trene på gymmen, så da er det verdt det for meg. Jeg kunne kanskje heller brukt det på noen øl ekstra på byen, men da velger jeg heller treningssenter.

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Hormonbehandling i Norge (Del 1)

Det ingen fortalte meg om hysterektomi (Hysterektomi - del 2)

Hvorfor "transe" er et skjellsord

Carl Lapp - En samisk trans mann fra 1600-tallet