Perfekt

Noe positivt med å treffe bunnen er at du får et helt nytt perspektiv og innser at det er ikke så verst midt på treet likevel. Alt trenger ikke være perfekt for å ha det bra, og jaget etter perfekt kommer til å trekke deg lengre ned mot bunnen.

Omstendighetene rundt oppveksten min lærte meg at jeg burde skamme meg over hvem jeg er og heller strebe etter å være mer lik resten av samfunnet. Det etterlot meg med en frykt for å skille meg ut eller å ha feil.

Jeg skjønner nå at alt det der ikke er så jævla nøye.

Perfekt gav meg ikke annet enn angst, spiseforstyrrelser og selvmordstanker. Slik jeg ser det kan perfekt ete en pikk.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi: Del 5 - De tyske klinikkene

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Hormonbehandling i Norge (Del 1)

Testosteron: Dette skjer med kroppen