Sitat av Jim Carrey

Jeg gikk gjennom noen notater på telefonen min, og kom over et notat jeg skrev for en stund siden da jeg fremdeles var i prosessen av å finne meg selv. Dokumentaren Jim & Andy: The Great Beyond hadde nettopp kommet ut på Netflix, og her hadde Jim Carrey et sitat som traff meg veldig godt:

"At some point, when you create yourself to make it, you're going to have to either let that creation go, and take a chance on being loved or hated for who you really are. Or you're gonna have to kill who you really are, and fall into your grave grasping onto a character that you never were."

- Jim Carrey

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi: Del 5 - De tyske klinikkene

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Testosteron: Dette skjer med kroppen

Hormonbehandling i Norge (Del 1)