Nå er jeg lovlig mann

Forrige uke ble mitt juridiske kjønn endret til mann, som også innebærer nytt fødselsnummer. Ikke visste jeg at jeg kom til å miste tilgang til alle instanser som bruker mitt fødselsnummer som pålogging, slik som ID Porten og Bank ID. Nå må jeg selv ta kontakt med alle disse instansene for å få tilgangen tilbake.

Neste uke har jeg fått time hos Det Norske Generalkonsulatet i San Francisco for å hente ut nytt pass. Her er det mye som må gjøres i forkant, slik som å skrive ut alle nødvendige dokumenter, fylle søknad om nytt pass, skaffe en "money order" for betaling og kjøpe forhåndsbetalt konvolutt slik at de kan sende passet tilbake til meg.

Heldigvis er bussturen til San Francisco billig, jeg har gratis boplass og venner jeg kan henge med, så turen blir mer som en ferietur hvor jeg tilfeldigvis også har et ærend.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi: Del 5 - De tyske klinikkene

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Hormonbehandling i Norge (Del 1)

Hvorfor "transe" er et skjellsord