Sting-Operation

Nå kom jeg nettopp hjem fra San Francisco hvor jeg hadde en time hos det norske generalkonsulatet for nytt pass. Siden jeg først skulle reise så langt gjorde jeg det like gjerne til en liten ferietur sammen med to venner.

Pass-problem løst

Tidligere har jeg klaget over at jeg ikke blir trodd når jeg viser passet mitt som ID, siden passbildet ikke ligner på meg. På visumbildet, derimot, har jeg i det minste kort hår og kan passere som gutt, men jeg visste ikke før nå at jeg kunne bruke det som gyldig ID. Det ingen som stiller spørsmål om ID'en min lengre, men nå har jeg begynt å møte på helt andre problemer.

Ser 10 år yngre ut

Jeg ser ut som en 12-åring. Kanskje 15 på en god dag. Jeg er rund i kinnene på grunn av hormonbehandlingen, og har ett eneste skjegghår på haken. For en mann har jeg lite muskler, omtrent like mye som en gutt før puberteten. Dette plager meg lite, men det byr på en del praktiske problemer.

For hver eneste bar jeg går inn på, så kjenner jeg skepsisen til bartenderen når hen gransker meg med øynene. "Let's see some ID, kid" er ikke en uvanlig hilsen.

Vi dro til en vingård hvor vi var de eneste kundene den ettermiddagen, så eierne ble stående og prate med oss. Da de to laveste av oss gikk på toalettet fikk sistemann som ble igjen høre at de til å begynne med trodde vi var del av en sting-operation, altså en under-cover operasjon hvor politiet ansetter mindreårige til å kjøpe alkohol for å se om bartenderen ber om ID.

Holder meg godt

Da vi var på en bar med stand-up komedie kom jeg etterpå i prat med en av de lokale gjengangerne siden han hadde en søster som bodde i Oslo. Han sa jeg ser veldig ung ut, og at jeg holder meg godt. Jeg sa "takk, jeg unngår sol og bruker mye fuktighetskrem".

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi: Del 5 - De tyske klinikkene

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Testosteron: Dette skjer med kroppen

Hormonbehandling i Norge (Del 1)