Toppkirurgi (Del 3)

Nå har jeg fått dato for toppkirurgi!

Den 25. september kl 8:00 har jeg fått avtale hos Aviva helse i Oslo for å klippe av nippelsvulstene en gang for alle.

Kirurgien skal gjennomføres i to omganger. Den første 25. september, og den andre ved et senere tidspunkt for å korrigere. Første omgang koster meg 41 000 kr, og jeg fikk vite at andre runde vil koste meg noen tusen ekstra.

Det vil da ha gått 11 måneder fra jeg startet på testosteron til jeg tar toppkirurgi. Jeg er glad for at det har gått såpass lang tid, fordi overkroppen min har forandret seg mye det siste året.

Jeg har ikke tatt før- og etter-bilder av overkroppen, så i stedet har jeg tatt bilde av min første og siste binder (et plagg jeg har brukt for å komprimere overkroppen). Etter et år med trening og 10 mnd med testo har jeg gått opp i størrelse fra S til 2XL.

< Toppkirurgi (Del 2)Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi: Del 5 - De tyske klinikkene

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Hormonbehandling i Norge (Del 1)

Hvorfor "transe" er et skjellsord