"Shopping"

Jeg hadde nettopp min andre time hos Rikshospitalet. Behandleren jeg har snakket med så langt virker hyggelig og jordnær, og jeg må si jeg er fornøyd med han. Videre er det tverrfaglige team som skal utrede meg, og jeg håper resten av behandlerne er like greie. Det kan hende jeg møter på den berømte vanskeligheten til NBTS hos de andre behandlerne, selv om jeg personlig ikke har sett noe til den enda. Likevel anerkjenner jeg at jeg antakeligvis er privilegert i forhold til andre i samme situasjon, siden jeg er ressurssterk og har livet stort sett på stell. I tillegg passerer jeg allerede godt, noe jeg tror påvirker deres vurdering av meg.

Timen min var ferdig kl 15, og jeg skal se et teaterstykke som søsteren min er med i på Kolben kl 18. Dermed hadde jeg 3 timer å bruke opp, som jeg tenkte jeg skulle tilbringe i Oslo sentrum. Rundt kl 16 husket jeg at jeg hater mennesker, noe det generelt er mye av i Oslo på den tiden. Dermed tok jeg toget tidlig til Kolbotn, hvor jeg tenkte jeg skulle shoppe på torget i et par timer, for det er nemlig så lang tid jeg vanligvis har brukt på shopping av klær.

Så jeg gikk inn på Kolbotn torg med en liste i hodet av alt jeg trengte. Jeg gikk inn på den første butikken jeg så, fant alt jeg trengte inne på den ene butikken, prøvde alt, betalte og var ute av butikken og ferdigshoppet 10 minutter etterpå. Nå sitter jeg på en pub og drikker øl mens jeg skriver blogginnlegg. Det er fantastisk hvor enkelt det er å handle herreklær!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi i utlandet (EU/EØS) - Hvordan få støtte fra HELFO

Det ingen fortalte meg om hysterektomi (Hysterektomi - del 2)

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Testosteron: Dette skjer med kroppen