Revisjon av brystkirurgi - Del 1

I dag var jeg på kontroll av kirurgien jeg tok for 6 måneder siden. Resultatet er så som så - jeg er helt flat og har minimalt med arr, men huden har ikke strammet seg helt opp. Som følge av dette ser den ene brystvorten litt rar ut.

Ifølge kirurgen kan dette håndteres på forskjellige måter, ut fra hvor mye penger jeg er villig til å bruke. Siden jeg har jobb og tjener greit bestemte jeg meg for å gå for metoden som sannsynligvis vil gi best resultat. Denne operasjonen vil koste meg 12 000 kr.

Den 11 juni er jeg derfor satt opp til ny operasjon. Den tar omtrent en time, og vil kunne gjøres med kun lokalbedøvelse. Kirurgen vil da snitte rundt areola i en smultringform og fjerne overflødig hud, for så å sy sammen igjen. Det vil ta noe tid før jeg kan trene igjen etter operasjonen, men jeg skal kunne klare å gå på jobb dagen etterpå, så operasjonen er ikke like omfattende som første omgang med brystkirurgi.

Jeg er litt skuffet at det ikke var nok med bare én operasjon, og at jeg nå må på operasjonsbordet igjen. Det var ikke særlig gøy første gang, og jeg antar det ikke blir en fest denne gangen heller. I tillegg blakker jeg meg. Men jeg vet at dersom jeg velger å la være, så kommer jeg til å angre i fremtiden, for det er tross alt kroppen min det er snakk om. Grunnen til at jeg tok operasjon til å begynne med er jo for at jeg ikke skal trenge å skjule overkroppen, så hvis jeg lar være å gjennomføre det så blir det hele bortkastet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi i utlandet (EU/EØS) - Hvordan få støtte fra HELFO

Det ingen fortalte meg om hysterektomi (Hysterektomi - del 2)

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Testosteron: Dette skjer med kroppen