Snart blir det fart på trønderbart! (Skjeggvekst - del 1)

 Etter to år på testosteron har jeg fremdeles ikke klart å gro mer en noen stusslige pubertetshår på leppa. Flere hår kommer inn sakte men sikkert, men jeg kunne gjerne tenkt meg at det gikk litt fortere. Derfor skal jeg prøve ut et medikament som kalles minoxidil.

Minoxidil er et liniment som brukes av menn og kvinner ved lettere hårtap. Medikamentet skal stimulere blodtilførselen til hårsekkene, og dermed fremprovosere vekst av håret. Det har også blitt et vanlig medikament for både cis og trans menn som vil ha mer skjeggvekst. Det påsmøres 2 ganger daglig, og skal gi resultater i løpet av 4-6 måneder. 


Bottle of minoxidil


Jeg ble overrasket over at det er tilgjengelig reseptfritt på apotek i Norge. Vanligvis er alt vanskelig å få tak i her, med mindre man får resept fra lege. Selv kjøpte jeg det på nett hos Farmasiet, og betalte 300kr for ca. en måneds bruk.

Blir spennende å se om det funker. Jeg kommer til å ta før- og etter-bilder, og hvis det fungerer kommer jeg til å dele disse bildene. Hvis ikke lar jeg denne bloggposten dø i det stille. 


Skjeggvekst med minoxidil - del 2 >Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi: Del 5 - De tyske klinikkene

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Testosteron: Dette skjer med kroppen

Hormonbehandling i Norge (Del 1)