4 måneder på testosteron - Før og etter

Nå har jeg nettopp nådd 4 måneder på testosteron, og jeg har kommet så langt at jeg begynner å se litt forskjeller på kroppen. Nå er jeg fremdeles langt fra målet mitt, men jeg synes likevel det er ok å dokumentere endringer underveis også. Jeg trener støtt og stadig for å få kroppen jeg ønsker meg, og nærmer meg sakte men sikkert.

Jeg har hatt en del fettredistribusjon i tillegg til litt muskelvekst, så nå begynner overkroppen å bli omtrent like bred som underkroppen. Jeg har lagt litt på meg i ansiktet og på magen, noe som egentlig gjør meg lite fordi brystene, lårene og baken begynner gradvis å bli mindre.

Forskjellen er ikke kjempestor, men det er viktig å huske at også for cis menn tar det tid å bygge muskler. Da jeg startet hadde jeg omtrent ikke muskler i overkroppen, så jeg føler jeg har kommet langt siden da.
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hormonbehandling i Norge (Del 1)

Testosteron: Dette skjer med kroppen

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Hysterektomi på kort varsel

Sprøytedrama