Treningsprogresjon

For nesten to år siden begynte jeg med styrketrening. Jeg bestemte meg for at jeg skal bli buff, begynte å se instruksjonsvideoer og tok et før-bilde. To år med styrketrening og halvannet år med testosteron senere er jeg kanskje ikke buff, men forskjellen er definitivt synlig!

I den siste tiden føler jeg at jeg endelig har begynt å få til å løfte ordentlig tungt og utfordre meg skikkelig. Dessverre kom coronaviruset akkurat da jeg hadde fått en god flyt, så jeg kom litt ut av rutine da jeg mistet tilgang til treningssentre.

Den siste måneden har jeg investert sikkert et par tusen i treningsutstyr, og lært meg å trene hjemme. Det svir i lommeboka, men trening er en viktig del av transisjon og må derfor prioriteres. Dessuten skal jeg leve til å bli 100 og må derfor holde meg i form. Drømmen min er å poste et nytt bilde i år 2105 som den buffeste hundreåringen du har sett :D




Kommentarer

  1. Siden jeg er født i 1995 og ikke 2005, så er jeg 100 i år 2095 og ikke 2105. Heldigvis for meg skal jeg bli buff, for matte er ikke min sterke side

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi: Del 5 - De tyske klinikkene

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Testosteron: Dette skjer med kroppen

Hormonbehandling i Norge (Del 1)