Tre uker uten bank ID

Etter å ha mistet tilgang til alle instanser som bruker Bank ID ringte jeg til banken min for å spørre hva jeg måtte gjøre for å få tilgangen tilbake. Damen på telefonen forklarte at det kan ta opp til tre uker før Bank ID'en knyttes mot mitt nye personnummer.

Timingen kunne ikke vært verre, fordi det nærmer seg fristen for å velge fordypningsemne for femteåret av studiet og jeg får ikke logget inn på mine sider.

Så dette er et lite memo til alle som planlegger å endre juridisk kjønn: forbered deg på å miste identiteten din i noen ukers tid.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi: Del 5 - De tyske klinikkene

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Hormonbehandling i Norge (Del 1)

Hvorfor "transe" er et skjellsord