Toppkirurgi (Del 1)

Etter samtale med en psykolog for å henvise meg til behandling hos Rikshospitalet fikk jeg vite at ventetiden for å få dekket toppkirurgi er svært lang. Hvis det tar 6-8 måneder å starte hormonbehandling, så kan det ta opp til flere år før jeg får noen som helst kirurgi. En slik lang ventetid er ikke aktuell for meg. Ikke bare mister jeg flere år av livet mitt til venting, men sannsynligvis vil jeg også pådra meg permanente ryggskader fra å komprimere brystpartiet. I tillegg er resultatene deres middelmådige på sitt beste, og i verste fall dårlige og svært synlige.

Derfor vender jeg meg heller mot private tilbud, som ikke bare kan tilby meg kirurgi i nærmere fremtid, men også potensial for bedre resultater.

Dessverre vil privat kirurgi koste meg dyrt. Nøyaktig hvor mye det vil koste avhenger av hvilken klinikk jeg henvender meg til og hvilken prosedyre jeg gjennomgår. Prosedyrene som gir mer naturlige resultater vil koste meg mer. Etter en del leting på nett kan jeg anslå at prisen vil ligge et sted mellom 40,000 - 60,000 kr.

Men som jeg har nevnt i et tidligere blogginnlegg: økonomi blir sekundært når en ikke er komfortabel i egen kropp. Derfor må jeg bare prøve.

I dag fikk jeg første lønning fra sommerjobben, og dermed starter sparingen.
Toppkirurgi (Del 2) >Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi: Del 5 - De tyske klinikkene

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Hormonbehandling i Norge (Del 1)

Hvorfor "transe" er et skjellsord