Revisjon av brystkirurgi - Del 2

Etter at jeg tok toppkirurgi var jeg kun delvis fornøyd; brystet var flatt og det var lite arr, men huden var ganske slapp. Og ikke slapp på den måten at det så ut som mannepupper, for det hadde sett naturlig ut. I mitt tilfelle var alt av fett fjernet fra brystet, men det var igjen litt for mye hud, slik at det sagget litt. Det var ikke veldig synlig, men synlig nok til at jeg så det selv. I tillegg var den ene brystvorten trykt litt inn, og minnet egentlig mest om en opptygd hubba bubba.
Forrige uke var jeg hos den samme klinikken for å fikse opp på dette. Jeg ble fortalt at det ikke er så uvanlig å ta en revisjon; ved første runde utføres som oftest grovarbeidet, mens ved revisjon har kirurgen mulighet til å fokusere mer på estetiske detaljer.

Operasjonen tok en time og ble gjort under lokalbedøvelse. Det var skremmende i starten, spesielt da jeg fikk bedøvelsesprøyta rett i niplene. Umiddelbart etter at sprøyta ble satt tok kirurgen fram skalpellen og begynte å skjære, og jeg hadde fremdeles litt følelse da han begynte. Jeg var ganske stressa, og måtte fokusere på pustingen min for å roe ned. Etter hvert som tiden gikk slappet jeg mer av, og merket at det var egentlig ganske behagelig å ligge der, hvis man ser bort i fra mannen som står og skjærer i brystet mitt. Mot slutten holdt jeg nesten på å sovne.

Kirurgen snittet rundt areola, fjernet noe av huden som var rundt, og sydde sammen igjen. På den ene siden snittet han midt på og dro frem den flatklemte brystvorten, som han sydde fast igjen etterpå. Resultatet ser ganske makabert ut akkurat nå, og huden er litt snurpete. Jeg fikk beskjed om at snurpingen kommer til å se bedre ut med tiden. Huden er mye strammere en den var tidligere, og brystvortene har havna litt lengre opp på brystet. Alt i alt vil jeg si jeg er fornøyd, og tror det kommer til å se bra ut når det har fått grodd en stund.Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Hormonbehandling i Norge (Del 1)

Det ingen fortalte meg om hysterektomi (Hysterektomi - del 2)

Hvorfor "transe" er et skjellsord

Carl Lapp - En samisk trans mann fra 1600-tallet