[Video] Spøsmål og svar

Jeg har laget enda en video, denne gangen med bakgrunnsmusikk, engelske undertekster og visuelle effekter. Gjør deg klar til en filmsensasjon på 15 minutter hvor jeg svarer på spørsmål om hvordan jeg aksepterte at jeg er transkjønnet, hva jeg kunne gjort annerledes for å innse det tidliere, hva som har endret seg når det kommer til klær og mote, og om mitt syn på barn og giftemål har endret seg. Se den nå før den når Hollywood!

ENGLISH

I have created another video, this time with background music, english subtitles and visual effects. Get ready for a 15 minute film sensation where I answer questions about how I accepted being transgender, what I could have done differently to do so earlier, what has changed with regards to clothing and fashion, and whether my view on having children and getting married has changed. See it now before it reaches Hollywood!
d5olgLI8x7U


Kommentarer

  1. Synes du bør droppe bakgrunnsmusikken. Litt vanskelig å høre deg klart og tydelig:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Yoyoman2: Takk for tilbakemelding! Jeg tenkte 15 minutter med kun snakking ville bli litt monotont, jeg trodde ikke at musikken skulle komme i veien. Da dropper jeg musikk i neste video : )

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Hormonbehandling i Norge (Del 1)

Det ingen fortalte meg om hysterektomi (Hysterektomi - del 2)

Hvorfor "transe" er et skjellsord

Carl Lapp - En samisk trans mann fra 1600-tallet