Tisse-ninja

Det kjennes godt at jeg passerer som gutt for tiden, men det kommer med både fordeler og ulemper. Utseendemessig er jeg svært androgyn, så det hender en og annen gang at noen feiltolker meg for å være kvinne. Jeg lar ikke dette bry meg, men sånn rent praktisk kan det gjøre ting vanskelig når jeg må bruke offentlige toaletter.

Guttedo eller jentedo?

Med den dype stemmen min er det ikke lengre et alternativ å bruke jentedoen. Jeg tror jenter vil føle seg mer utrygg dersom en gutt spaserer inn i jentedoen, enn det gutter ville blitt dersom det var motsatt. Så valget burde vell være enkelt? Haha, neida.

På offentlige steder hvor ingen kjenner meg har jeg brukt guttedoen uten å få problemer. Det er ingen som glor på meg der inne fordi folk er der for å gjøre sitt i fred og gå ut igjen. Null øyekontakt virker som en uskreven regel. Det samme kan ikke sies om jentedoen, hvor jeg risikerer å bli konfrontert hvis noen føler jeg ikke hører til der inne.

På skolen, derimot, går det folk som kjente meg før jeg transisjonerte, og noen av dem vet ikke at jeg har gjort det. Hva om jeg møter en av dem på dass? Jeg vil helst unngå kleine hendelser, men jeg kan jo ikke la være å pisse for alltid heller.

Det ender med at jeg venter til det er lite trafikk før jeg smetter jeg inn i en bås på guttedoen og pisser lydløst. Så snart det ikke står noen utenfor smetter jeg raskt ut igjen, som en annen tisse-ninja, og det var som om jeg aldri var der.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi i utlandet (EU/EØS) - Hvordan få støtte fra HELFO

Det ingen fortalte meg om hysterektomi (Hysterektomi - del 2)

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Testosteron: Dette skjer med kroppen