Lei av at følsomme snøfnugg blir krenka

Her lever jeg livet som vanlig, gjør ting som Levi gjør, uten å plage noen. Likevel møter jeg stadig noen ekstra følsomme, spesielle snøfnugg som føler seg fornærmet av kjønnet mitt og/eller min seksuelle legning.

De er alltid rævsår og gnager om ting slik som "du må være født med penis for å være mann", "slutt å lemleste kroppen din og vær en kvinne slik det var meningen" og min favoritt så langt: "transer invaderer kjønnene våre"! Hvem pisssa i frokosten din, Kjell? Ingen skal invadere kjønnet ditt. Ro ned.

Kommentarer

 1. Typisk Kjell, han får bare kose sæ med pissfrokosten sin på krenkekrakken sin, haha. Sånne menneska har det så trangt i hodet at det ikke e plass til å utvide kunnskapan og holdningan sine, dem kan umulig ha det nokka bra med sæ sjøl!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe sant.

   Kjell: "Transpersoner er så lett krenka!"

   Meg: *Eksisterer*

   Kjell: "UUUuuuuHUUuu FØleLseNe mINe DA???"

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi: Del 5 - De tyske klinikkene

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Testosteron: Dette skjer med kroppen

Hormonbehandling i Norge (Del 1)