Baris!

I dag er det nøyaktig 1 år siden jeg begynte på testosteronbehandling. Hurra! 🎉 Det er også 3 uker siden jeg opererte vekk brystene.

Bortsett fra brystvortene begynner brystet mitt å se ganske greit ut. Det er flatt med noen få ujevnheter, noe jeg håper jevner seg ut etter hvert som hevelsene gir seg fullstendig. Blåmerkene er omtrent borte, og jeg kan bevege meg normalt uten å få vondt. Resultatet er litt usymmetrisk, men har den siste uken blitt litt mer symmetrisk så jeg håper det gror seg til.

Jeg trenger ikke bruke binder eller bandasje lengre. Nå bruker jeg kun plaster over brystvortene, hvilket jeg skifter omtrent daglig.

For første gang har jeg tatt bilde i baris, og det føles bra! Gleder meg til å se hvordan kroppen blir å se ut med tiden.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi: Del 5 - De tyske klinikkene

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Hormonbehandling i Norge (Del 1)

Testosteron: Dette skjer med kroppen