Nå går jeg under radaren

Dersom du vil fortsette å følge transisjonen min i sosiale medier kan du følge Coconuts_and_lime på facebook eller @coconuts_and_lime på instagram.


Jeg håper alle mine blogglesere ser denne artikkelen, da jeg er nødt til å be deg om en tjeneste. Takk for at du følger bloggen min og har interesse i transisjonen min. Jeg kommer til å fortsette med blogging, men fra nå av ønsker jeg å være noe mer diskret om min status som transkjønnet, og jeg hadde satt stor pris på dersom du respekterer dette.

Stealth

I det amerikanske trans-samfunnet har de et begrep som heter å "go stealth", som på norsk betyr å gå "under radaren" med sin status som transkjønnet. Svært mange trans menn er stealth fordi testosteron endrer nok til at det ikke nødvendigvis er synlig at en er trans.

Hvorfor være stealth

Det høres nok litt rart ut at jeg, som blogger detaljert og høylytt om min transisjon, ønsker å holde min status som transkjønnet for meg selv, men tillat meg å forklare.

Da jeg først kom ut av skapet og fremdeles ble lest som kvinne, så var sosiale medier og denne bloggen et nyttig verktøy for å si hva som er hva slik at misforståelser unngås.

Nå passerer jeg bra nok til å bli lest som mann omtrent hver gang, og jeg vil ikke at alle jeg møter skal kjenne meg som "trans mannen Levi", men først og fremst Levi som person.


Hva kan du gjøre?

Dersom du vil respektere mitt ønske om diskresjon, så er det så enkelt som at du ikke forteller andre at jeg er trans. Jeg har skrevet et innlegg tidligere om hvordan jeg ikke ønsker å bli introdusert som transperson, og det er stort sett det som gjelder.

Hva skjer med bloggen?

Jeg vil fortsette å blogge og dokumentere transisjonen min både for min egen del og for de som har interesse for hvordan min min transisjon (eller transisjon generelt) foregår. Men i stedet for å publisere innleggene fra mine private kontoer, så kommer jeg til å bruke en facebook-side hvor det ikke er like synlig at det er jeg som publiserer dem.


Dersom du vil fortsette å følge transisjonen min i sosiale medier kan du følge Coconuts_and_lime på facebook eller @coconuts_and_lime på instagram.Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sprøytedrama

Nedre kirurgi i utlandet (EU/EØS) - Hvordan få støtte fra HELFO

Det ingen fortalte meg om hysterektomi (Hysterektomi - del 2)

Nedre kirurgi: Del 2 - Hvordan utføres nedre kirurgi?

Testosteron: Dette skjer med kroppen